Zending

God geeft ons opdracht om Zijn evangelie bekend te maken aan alle volken. Soms vervullen we die opdracht dichtbij: op ons werk, in onze straat, onze buurt of onze stad. We willen we je van harte aanmoedigen om dat te blijven doen! Anderen weten zich geroepen om de wereld in te trekken. Vanuit onze gemeente zijn een aantal mensen uitgezonden. We ondersteunen hen door gebed, gaven en praktische ondersteuning. Bid en help jij ook mee, zodat deze mensen in de frontlinie van het geloof kunnen blijven werken? Maak persoonlijk kennis met onze zendelingen en volg hun geloofsbelevenissen via de nieuwsbrieven die je onder hun naam kunt vinden. Roept God jou wellicht ook?

Martin van’t Hof

Roemenië

Martin is in augustus 2012 voor onbepaalde tijd naar Roemenië gegaan om daar datgene te doen wat God van hem vroeg: ‘Jongeren helpen om te groeien in het geloof en van daaruit het evangelie van liefde te brengen aan anderen.’ Bekijk meer informatie over Martin.

Anneke Douma

Noord-Mozambique

Anneke Douma is een zuster uit de Baptisten Gemeente in Kampen. Anneke is geboren in 1955 en sinds lange tijd aangesloten bij onze gemeente. Zij bemerkte al op jonge leeftijd de drang om te getuigen van de liefde van Christus in haar hart. Anneke is opgeleid als verpleegkundige en werkt momenteel als zendelinge in het dorp Mecula in Noord-Mozambique. Bekijk meer informatie over Anneke.

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.