Zending

God geeft ons opdracht om Zijn evangelie bekend te maken aan alle volken. Soms vervullen we die opdracht dichtbij: op ons werk, in onze straat, onze buurt of onze stad. We willen we je van harte aanmoedigen om dat te blijven doen! Anderen weten zich geroepen om de wereld in te trekken. Vanuit onze gemeente zijn een aantal mensen uitgezonden. We ondersteunen hen door gebed, gaven en praktische ondersteuning. Bid en help jij ook mee, zodat deze mensen in de frontlinie van het geloof kunnen blijven werken? Maak persoonlijk kennis met onze zendelingen en volg hun geloofsbelevenissen via de nieuwsbrieven die je onder hun naam kunt vinden. Roept God jou wellicht ook?

Albert Alobo

Kenia

Albert Alobo is zendeling en opbouwwerker in zijn eigen land, maar in 2022 is hij door zijn doop bij ons lid geworden in het jaar dat hij in Nederland verbleef. Daarna ging hij terug naar ACSO: Agape Child Support Organisation. Bekijk meer informatie over Albert.

Anneke Douma

Noord-Mozambique

Anneke Douma is een zuster uit de Baptisten Gemeente in Kampen. Anneke is geboren in 1955 en sinds lange tijd aangesloten bij onze gemeente. Zij bemerkte al op jonge leeftijd de drang om te getuigen van de liefde van Christus in haar hart. Anneke is opgeleid als verpleegkundige en werkt momenteel als zendelinge in het dorp Mecula in Noord-Mozambique. Bekijk meer informatie over Anneke.

Martin van ’t Hof

Roemenië

Martin is in augustus 2012 voor onbepaalde tijd naar Roemenië gegaan om daar datgene te doen wat God van hem vroeg: ‘Jongeren helpen om te groeien in het geloof en van daaruit het evangelie van liefde te brengen aan anderen.’ Bekijk meer informatie over Martin.

Martin en Erica Kalle

Mozambique

Martin en Erica Kalle uit IJsselmuiden, lid van de Baptisten Gemeente Kampen. Van augustus 2023 tot september 2024 in Niassa wonen, werken, de taal en cultuur leren en het team ondersteunen in uitdragen van de liefde en genade van God. Bekijk meer informatie over Martin en Erica.

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.