Bijdragen

Alles wat we hebben, hebben we te danken aan God. Vanouds is de gedachte dat we daarom dankbaar het nodige terug mogen geven aan God. Met jouw bijdrage realiseren we samen datgene waarvan we begrijpen dat God het van ons vraagt te zijn: een Familie die samenkomt, om te zorgen, om te leren en te bidden, haar omgeving te dienen en in de wereld het Goede Nieuws van Jezus door te geven.

Gebed

‘We kunnen veel leuks doen, maar weten dat het zinloos is als God niet werkt. Als wij werken, dan werken wij; maar als wij bidden, dan werkt God.’ Hij is zéér op ons leven, de gemeente, Zijn volk Israël en deze hele wereld betrokken. Met alles wat er speelt willen we tijd apart zetten om Hem te zoeken door te bidden. We geloven dat Hij onze gebeden hoort en ons ‘offer’ van gebed aanneemt, als we bidden in de Naam van Jezus. Dat bidden doen we in de regel tijdens gebedsavonden, op de maandagavond (een iets meer gestructureerde avond) en de woensdagavond (kent een iets meer open karakter). Op de woensdagochtend zijn we betrokken bij het interkerkelijke Ochtendgebed. Dan bidden we specifiek met andere Kampenaren voor onze stad, élke woensdagochtend van 08:30-09:00 in de kenmerkende Bovenkerk.

Bijdragen met je eigen talent

Los van financieel bijdragen vinden wij het heel belangrijk dat er ook ruimte is om je eigen talenten in te kunnen zetten voor de gemeente. Iedereen is ergens anders goed in. Hoe mooi is het dat jij je tijd en talenten binnen onze gemeente voor Hem kan inzetten? Sluit je aan bij een werkgroep, ga in een commissie of kom met nieuwe ideeën om de gemeente te laten ‘groeien’.


Financieel Bijdragen

Onze gemeente kan niet zonder structurele financiële ondersteuning. Wil jij geven? Dan kun je onderstaande gegevens gebruiken.

  • Bepaal wat je maandelijks wilt geven als vaste bijdrage aan onze gemeente.
  • Stel een automatische overboeking in via internetbankieren naar rekeningnummer NL75INGB0004806863 t.n.v. Baptistengemeente Kampen met vermelding van “maandelijkse bijdrage”.
  • Baptistengemeente Kampen heeft een ANBI status. Dat betekent dat je mogelijk belasting terug kunt vragen over de giften die je aan onze gemeente doet.

Lukt het niet of heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met een van onze oudsten of de penningmeester.

Eenmalig een donatie doen?
Wil je graag eenmalig iets geven? Bijvoorbeeld voor een speciaal doel of gewoon omdat je wat wilt bijdragen? Ook dan kan je dit overmaken naar rekeningnummer NL75INGB0004806863 onder vermelding van het doel (vrije gift, jeugdwerk, zending etc). Daarnaast kan je ook geven via Givt. Gebruik daarvoor de QR-code of de Givt App (selecteer dan in de lijst ‘Baptistengemeente Kampen’).


Wees altijd verheugd, bid onophoudelijk, dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt.

1 Tessalonicenzen 5:16-18

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.

MEDEDELING

 

Tijdens de zomervakantie is er 's zondags maar één dienst en wel om 10:00u.

Het gaat dan om

  • 21 juli
  • 28 juli
  • 4 augustus
  • 11 augustus
  • 18 augustus
  • 25 augustus