Diensten

I.v.m. corona houden we op dit moment alleen online diensten. De zondagmorgendienst begint om 10.00 en duurt meestal tot 11.00.
Normaal gesproken is de zaal is open vanaf 9:30. Om 9:50 gaan we zingen, daarna gebed, zingen, kindermoment, de collecte, wat uitgebreider zingen, schriftlezing en de preek, we bidden met en voor elkaar en na de zegen drinken we nog gezellig een kop koffie of thee. Wie er spreekt kun je vinden onder Agenda. Centraal staat de ontmoeting met God en met elkaar. Je kunt na de dienst altijd vragen stellen aan één van de oudsten of één van de gastvrouwen. Ze zijn herkenbaar aan een witte badge.

Avondmaal
De viering van het Avondmaal houden we op de eerste zondag van de maand. Acht keer per jaar in aansluiting op de zondagmorgendienst en vier keer per jaar in een speciale avonddienst, die om 19:00 begint.

Crèche en zondagschool

Tijdens de diensten is er crèche en zondagschool. Kinderen van 0 – 3 jaar kunnen vanaf 9.45 uur naar één van de nevenruimten worden gebracht. De baby’s hebben hun eigen ruimte. De peuters worden opgevangen in de peuterspeelzaal in het gebouw. De kinderen van 4 – 12 jaar gaan eerst mee in de dienst. Na het kindermoment gaan zij onder begeleiding van de zondagschoolleiding naar hun eigen ruimtes. Je kunt dan rustig even meelopen met je kind en later weer terugkomen in de dienst. Elke eerste zondag van de maand is er Kinderkerk voor groep 1 t/m 6. Ze gaan dan voor de dienst al naar hun eigen ruimtes.

Doventolk
Ben je doof of slechthorend en wil je graag onze diensten bezoeken? Neem dan contact op met onze coördinator doventolkteam, Mariska Vos, via doventolk@baptistenkampen.nl. Er is een ringleiding aanwezig.

Kerdienstgemist
Elke dienst wordt live uitgezonden en opgenomen (via youtube en kerkdienstgemist). De diensten zijn elke zondagochtend van 10:00–11:30 te volgen en preken van de laatste maanden zijn terug te vinden via internet.

Radio-uitzendingen via radio IJsselmond
Onze kerkdiensten zijn altijd live te beluisteren via internet. Maar een aantal keren per jaar wordt er ook een programma van onze Baptistengemeente uitgezonden via radio IJsselmond. Op zondagmorgen en bijzondere feestdagen van 9:00-12:00 uur te beluisteren op 106.4 FM, in de rubriek: “In en om de kerk”. Van 9:00-10:00 een samengesteld programma, met vervolgens een eerder opgenomen kerkdienst, tussen 10:00-11:30. Tot slot van 11:30-12:00 is er nog een kinderprogramma.

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.