Lid Worden

Als je de perfecte kerk zoekt, moet je vooral niet bij ons komen! Wij zijn verre van perfect, maken soms verkeerde keuzes, we falen en we zijn nog lang niet wie we hopen te worden. Toch is onze hoop dat God met ons onderweg blijft, in Zijn grote liefde. Zijn liefde, die ons leven verandert en ons vasthoudt. Misschien herken je daar wat van, in je eigen leven? Dan nodigen we je van harte uit om met God én ons onderweg te gaan. Het is een prachtig avontuur en we hebben een geweldige hoop!

Van de mensen van de Baptistengemeente Kampen verwachten we dat ze God en de mensen om hen heen van harte liefhebben, dat ze dankzij Hem ervaren een nieuw leven te hebben, waardoor ze actief leren wat het betekent om een discipel (leerling) van Jezus te zijn. Als onderdeel van de gemeente wordt je gevraagd te leven naar Gods leefregels, door onder andere voor elkaar te zorgen en in je omgeving te getuigen van wie Jezus is, in daad en woord. 

Wil jij de stap zetten?
Als je dat verlangen hebt of herkent in je eigen leven, en je zoekt een gemeente waarin je dat verder mag leren? Neem dan contact met ons op, dan komen we (geheel vrijblijvend) graag langs voor een bak koffie. Of thee. Of water.

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.