Wat is jouw verhaal?

We kunnen je hier nog een hoop uitleggen over wie wij zijn. Maar één ding moet je sowieso weten: we willen graag weten wie jij bent. Wat jouw verhaal is. Of je zorgen zijn. Waarom?

Omdat we geloven in het verhaal van de Bijbel. Een verhaal, een geschiedschrijving die laat zien: God zoekt mensen op, God gelooft in mensen. Zelfs als ze niet in Hem geloven en bij Hem weglopen. De hoofrolspeler van dat verhaal is Jezus, die het door Zijn sterven aan het kruis mogelijk heeft gemaakt dat de relatie tussen God en mensen niet slecht hoeft af te lopen, maar juist hersteld kan worden. Die herstelde relatie die wij met God mogen hebben maakt ons ontzettend dankbaar en blij – voor altijd! Het is als een vriendschap, met onvoorwaardelijke liefde en trouw! Een totaal vernieuwd leven. Ook – en juist – als je merkt: mijn verhaal is eigenlijk helemaal niet altijd zo mooi…

Graag draaien we de bladzijde met je om. Omdat ook jij, net als ons, samen met Jezus opnieuw kan beginnen. Aan een leven van vergeving, redding, hoop, blijdschap – en een liefde zonder voorwaarden.

Laat een berichtje achter via het contactformulier, dan luisteren we heel graag naar jouw verhaal.

Of lees er meer over op ikzoekgod.nl of volg (bij ons of bij een andere kerk) een (Alpha-)cursus, een introductiecursus over het christelijk geloof.

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.

MEDEDELING

 

Tijdens de zomervakantie is er 's zondags maar één dienst en wel om 10:00u.

Het gaat dan om

  • 21 juli
  • 28 juli
  • 4 augustus
  • 11 augustus
  • 18 augustus
  • 25 augustus