Ladies on the move

We begonnen bijna een jaar geleden als Ladies on the Move met een mooie wandeling om elkaar te ontmoeten, te bemoedigen en met elkaar op te trekken. Een aantal weken geleden hebben we het mooie Secret Sister project afgerond en nu willen we je aanmoedigen om individueel ‘’’on the move te gaan’’, je wandelschoenen aan te trekken en een koptelefoon op je hoofd te zetten. Want we zijn ontzettend blij en dankbaar dat we twee vrouwen uit de gemeente hebben gevonden die een gave podcast hebben samengesteld met een mooie boodschap & prachtige liederen. Maak er tijd voor, laat de boodschap tot je doordringen en zing mee voor onze Heer.

Podcast // Sieraad voor God!

In deze podcast word je meegenomen door Tanneke Dorgelo en Eline van de Woude die je vanuit Gods Woord willen aanmoedigen om je meer en meer uit te strekken naar Hem, zodat we als een sieraad voor God zullen zijn.

Tanneke Dorgelo is getrouwd met Kees en samen hebben zij drie kinderen. In januari 2021 is haar nieuwste boek uitgegeven door Sestra: ‘Keer terug en kom thuis’. Dit is een bijbelstudieboek voor vrouwen over het bijbelboek Jeremia. In deze podcast deelt ze met jullie één van de prachtige lessen die in Jeremia staan. Als je meer wilt weten over haar boek, kun je kijken op https://www.royaljongbloed.com/nl/product/keer-terug-en-kom-thuis/

Eline van der Woude is onder andere dirigente van drie koren en zingt zelf ook bij verschillende gelegenheden. Samen met Simon is ze woonachtig in Kampen en hebben ze 2 kinderen. Ze ervaart een passie voor God en voor zingen. En ze geniet het meest als deze 2 passies samenkomen. Uiteraard zal Eline dan ook zingend in deze podcast te horen zijn.

Ben je enthousiast over iets wat je hoort? Of heb je vragen? Deel het met andere vrouwen uit de gemeente of mail naar ladiesonthemove@baptistenkampen.nl

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.