Jeugd

Welkom!

Alle jeugd vanaf 12 jaar is van harte welkom op onze jeugdavonden! Deze avonden zijn in de Schalmei – Triangel 1 in Kampen. In principe hebben we iedere 2 weken een jeugdavond op zondag. De avonden beginnen om 19:00 en duren tot ongeveer 21:00.

Het is de bedoeling om jullie op een leuke en ontspannen manier te helpen in je relatie met God. We slaan de Bijbel open om op zoek te gaan naar wat deze te zeggen heeft over hedendaagse zaken. Tijdens de avonden zoeken wij o.a. verdieping in Gods Woord, waarbij de nadruk ligt op het verder ontwikkelen van je persoonlijk geloof, het ontdekken van Gods plan met je leven en zoeken naar je plaats binnen Gods gemeente. Graag willen we elkaar tot steun zijn in deze zoektocht.

💬 Voor de jeugd: Zit je al in de groepsapp? Is superhandig om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt én natuurlijk om elkaar beter te leren kennen. Klik op deze link om je aan te melden!

💬 Voor de ouders: We delen info, gebedspunten en inspiratie met jullie via een splinternieuwe ouder-appgroep. Klik op deze link om je aan te melden!

Schatgravers
Voor de kinderen van groep 7 tot klas 2 hebben we ook de ‘Schatgravers’. Met hen bestuderen we de Bijbel om de week op zondagavond. Waarom is de Bijbel waar? Is de Bijbel betrouwbaar? Hoe lees je zelf uit de Bijbel? We leren teksten op te zoeken in de Bijbel, lezen samen en luisteren naar onderwijs hierover. Er is ruimte voor vragen en voor eigen inbreng.

Algemene info: jeugd@baptistenkampen.nl

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.