Jaarthema: GOD KEERT ALLES OM

//

De wereld draait door. Nederland – of op z’n minst de vlag van Nederland – gaat ondersteboven, lijkt het soms wel. En de vraag is of je meegaat met alle tumult, revolutionaire strijdkreten en stoere acties … of dat je het vanzelf wel een keer ziet als de gasrekening op de mat ligt. Ben je er erg van onder de indruk?
 
Wie Jezus volgt in deze tijd zal pas écht onder de indruk raken. Van Wie Hij is en wat Hij te zeggen heeft voor vandaag. Want met de komst van Jezus begon de échte revolutie. Zijn moeder zong er al van, vanaf Zijn geboorte: machtigen stoot Hij van de troon, maar nederige mensen verhoogt Hij. Uitgehongerd volk krijgt nu brood, maar de rijke stinkerds laat Hij met lege handen achter.
 
Dít gaat verder, zoveel verder, dan een omgekeerde vlag. Dit is de omgekeerde wereld! Wie luistert naar het omdenken van Jezus snapt dat het niet maar gaat om eenmalige bekering, maar om een voortdurende vernieuwing van je denken. Anders denken dan het denken van de wereld. Vernieuwd worden in je denken. Inzien dat wat klein is groot is. Dat wat zwak is sterk is. Inzien dat wat dood was levend is. Dat armoede ten diepste rijkdom is en dwaasheid wijsheid is.
 
Dit is de échte revolutie. Dit zet jouw wereld, dit zet dé wereld op de kop. God is álles aan het omkeren! Doe jij mee? Bekeer jij je opnieuw? Ontdek het samen met ons!

🙋🏻‍♂️Vragen? voorganger@baptistenkampen.nl

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.