Oudpapier actie

//

Oud Papier inzamelen voor Goede Doelen nog t\m februari op de oude plek.

Maandag 30 en dinsdag 31 januari staat de container weer op zijn plek en kan men het oud papier weer storten.
De opbrengsten van het oud papier wordt door de Oud Papier commissie verdeeld over diversen diaconale projecten in binnen- en buitenland. Zo is er ook uit de opbrengsten in 2021 geld beschikbaar gesteld voor diverse projecten van en door onze kerk.
Zo is er o.a. geld beschikbaar gesteld voor Sofia en voor het werk in Mozambique.
Voor u een kleine moeite om het papier weg te brengen en voor anderen dichtbij en ver weg een hoop op een beter en kansrijker leven. De container staat klaar op het terrein (parkeerplaats) aan de Ommelandsingel. Dit is in de Hanzewijk. Vanaf de Beneluxweg de Dr. Damstraat inrijden. En de eerste weg linksaf en na plm. 100 meter staat de container aan de linkerkant op de parkeerplaats vlak bij het chineesrestaurant. U kunt het oud papier hier zelf naar toebrengen. De deuren van de container zijn van plm. 8.30 tot 20.00 uur geopend. Ook wordt het oud papier weer door diverse vrijwilligers bij de vaste adressen opgehaald. Willen bedrijven ook gebruik maken van deze containers, dan zijn zij van harte welkom. Als het erg veel is (bijv. een bestelbus vol) dan is het verstandig om eerst contact op te nemen. Ook als u zelf niet in de gelegenheid bent om te brengen i.v.m. fysieke gezondheid dan kunt u bellen met contactpersoon: 038-3317396 of per mail: g.jansma1@kpnplanet.nl.
Spaart u ook weer mee? Onderstaand het rooster met data voor januari en februari 2023. Vanaf maart is er een andere ophaalplek. Daar informeren wij u later over.

TIP: knip onderstaand lijstje uit en hang hem op zodat u makkelijk kunt terugkijken.

Oud papier container in 2023
– Maandag 30 en dinsdag 31 januari
– Maandag 27 en dinsdag 28 februari

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.