Jij, baptist?

We willen je graag verder helpen om God te leren kennen en om je doel hier op aarde te ontdekken. Misschien twijfel je wel erg of God en Jezus wel bestaan, misschien geloof je al jaren in God, maar ervaar je er zo weinig van, misschien sta je ook wel te popelen om iedereen van Hem te vertellen.
We willen je in onze gemeente graag een plek bieden om geestelijk te groeien en nieuwe stappen te nemen in je geloof.
Groeien doe je samen met andere zoekenden en gelovigen, bijvoorbeeld op zondag in de dienst, door de week op een huiskring of bij één van onze cursussen.

Kijk wat bij je past!

  1. Zoeker»
  2. Gast»
  3. Vriend»
  4. Baptist»
Je onderzoekt wat geloof en kerk inhoudt
– Lees op onze website meer over Jezus.
– Vertel God over je interesse en blijf met Hem in gesprek over wat je bezig houdt.
– Kom eens langs op zondag.
Je hebt een dienst bezocht en dat gaf een klik
– Blijf de diensten bezoeken, leer meer over God en en durf vragen te stellen. Mensen met een badge zijn elke dienst aanwezig en beantwoorden graag je vragen.
– Volg een Alpha-cursus met informatie over het christelijk geloof.
– Wil je je leven toevertrouwen aan God? Als je na het lezen over Jezus je leven aan Hem wilt geven dan kun je het voorbeeldgebed hardop bidden.
Je komt regelmatig en wil deel gaan uitmaken van de gemeente maar je twijfelt nog over bepaalde zaken, bijvoorbeeld de doop
– Volg eerst de cursus ‘Meet & Greet‘ met informatie over de baptistengemeente Kampen en wat wij geloven. Daarna kun je doorstromen naar een huiskring.
– Ga naar de infoavonden ‘Dopen…wat is dat?’ en denk na over Gods weg met jou.
Je wilt niet alleen ontvangen, maar ook geven!
– Volg de cursus ‘Samen Beter Bouwen’ om je te helpen ontdekken wat je gaven en talenten zijn. Pak daarna een taak op in de gemeente en probeer uit wat bij je past.
– Bezoek één van de vele huiskringen.
– Wees vrijmoedig om je omgeving te vertellen hoe God je veranderd heeft.