Alpha

Iedereen is welkom bij Alpha!

In Nederland hebben inmiddels ruim 325.000 mensen een Alpha gevolgd, wereldwijd zijn dat er miljoenen. 92% van de Alpha-deelnemers gaf aan dat dat een positieve impact op hun geloof en leven. Op maandagavond 5 september 2022 starten wij als Baptistengemeente in de Schalmei ook weer met een Alpha. Iedereen is daar welkom. Dus heb je nog nooit een Alpha gevolgd? Dit is je kans! Een avond begint om 18.30 uur, met een gezellige maaltijd, daarna is er een inspirerende inleiding waar je over doorpraat met andere deelnemers. Kom gerust de eerste avond eens kijken of het wat voor je is.

Voor wie bid jij?

Ga je zelf meedoen met Alpha? Of heb je al iemand in gedachten die je zou kunnen uitnodigen voor Alpha? Het zou super zijn als we als hele kerk meedoen in het uitnodigen voor Alpha. Jij kent mensen die niemand anders kent. Misschien kun jij wel iemand helpen om Gods liefde voor het eerst te gaan ontdekken. Voor wie zou jij komende week willen gaan bidden?

Jouw uitnodiging maakt verschil

Jouw uitnodiging voor Alpha kan het verschil maken voor je vriend(in), familie, collega of sportmaatje. Jouw uitnodiging kan iemand dichter bij God brengen en rust, liefde en herstel geven. Ook al is het spannend, zou je deze week de moedige stap durven zetten om gewoon maar die uitnodiging te gaan doen? Het is zo simpel als: ‘Hee, binnenkort starten we met Alpha. Vind je het leuk om met me mee te gaan de eerste avond om te kijken of het iets voor je is?’

Ben je van plan om te komen? Laat dat (i.v.m. het aantal eters) uiterlijk vrijdag 2 september even weten door een appje of belletje naar Jenny Slobben (06-21705488) of Tabitha Last (06-42190943).

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze gemeente? Kijk op welke manieren jij kan bijdragen.